michael owenmichael owenmichael owenmichael owen
newcastle'dan senede 7 m euro alan bir oyuncuydu.aston villa ile everton kendisini transfer edicekti ammavelakin o paranın altına inmem dedi.(bu para vergi oranları ile kesilip,4m euro oluyordu)

şimdi galatasaray senede 4milyon euro dan fazlasını vermesi lazım ki türkiye'ye gelmeye ikna olsun herif.yoksa küçüklüğünde de tuttuğu,muhitini semtini bildiği everton'a giderdi.ya da ingiltere'de başka bir takıma.diyeceğim kii bu adam avrupa kupasında oynamak istiyor.e everton düzenli olarak katılıyor bu kupalara.bir de bu adam inanılmaz paragöz bir adam.newcastle küme düştüğünde bile ''paramı almadan şurdan şuraya gitmem'' diyen bir adam.kulüp batmış,adam haala ''sizin verdiğiniz paranın bir kuruş altında para veren başka bir kulübe gitmem'' diyor.

bir de şimdi sevgili sevgili sözlükçüler karşı çıksa da,küme düşen bir takımdan alınan, mazisi parlak olan bir oyuncudur kendisi.

tüm bu saydığım olumsuzluklara rağmen,türkiye'ye gelirse kesinlikle iş yapar diye düşünüyorum.aldığı paranın hakkını verir mi derseniz?orda şüphelerim olsa da,forma satışı,stad dolumu gibi faktörlerle çok başarılı bir transfer hamlesine dönüşebilir.

ama herşeye rağmen benim tercihim;türk takımlarının, ''arsenal,porto,lyon'' gibi kulüplerin transfer politikalarını izlemesi.genç başarıya aç oyuncuları al,onları sat.bu şekilde avrupa arenasında kafaya oynayabilirsin diye düşünüyorum.zamanında sakho diye bir defans alıcaktık.şimdi arsenal 12 m euro veriyor da psg satmıyor adamı.
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük