knowingknowingknowingknowing
knowing

şimdiye kadar izlediğim en iyi nicolas cage performanslı türkçe adıyla kehanet film. konusu itibariyle sinemada izlenmeye değmiyecek gibi görünse de bazı sıradışı efekt ve sahneler için bi bilgisayar ekranında izlenmemesini tavsiye ederim. çok sıkıldım, bu neydi denilecek bi film de değil zira. en son strangers' da da söylemiştim, bu dağ başında şatovari evlerde yaşadıkça başınıza gelmeyen kalmayacak arkadaş. yapmayın bunu. apartman dairesinde yaşayın. herşey çok daha güzel olucak eminim. dağ başında, ormanın ortasında nasıl gerilimsiz bir yaşam bekliyorsun? hiç bişey olmasa insan o pencereden dışarı baksa halisünasyon görür zaten. bi de minicik çocuğu 3 katlı evde, yukarda tek başına bırakıyorsun. yine çok soğukkanlı idi çocuk, dış sesleri dinliyor, babasına aktarıyordu. ben olsam o an orda hayata gözlerimi yummuştum. baba da pek bi cengaver idi. elleri titremesine karşın silahı ne idüğü belirsiz olan backstreet boys tarzı bi grup gence doğrultabildi.
filmin en heyecanlı kısmı, başlarda nicolas cage' in rakamlarla uğraşıp bir şeyler bulduğu heyecan dolu dakikalardı. arkasından çok güzel şeyler gelecek diye bekliyordum. yine de sonlardaki uzay mı, dünya mı, cennet mi karmaşası yaşadığım sahnelere rağmen güzeldi..
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük