iao |
kendimi kontrol edemiyorumkendimi kontrol edemiyorumkendimi kontrol edemiyorumkendimi kontrol edemiyorum
kendimi kontrol edemiyorum

- abi klip çekmek gerek, napsak, patlamam gerek benim

* çekelim abisi ondan kolay ne var..nasıl bişi istiyosun..konulu mu yoksa serbest mi?

- serbest olsun, danslı, kızlar falan..

* peki sen nasıl istersen, ondan kolay ne var

- yalnız kızları nerden bulcaz?

* eheh..düşündüğün şeye bak..karşıda terzi ahmet abi var onun yanında çalışan kızlara söyleriz..nurdan, ayten, güler..bir de overlokçu ahmet abiyle onun amca oğulları var..figüranlık yapıyolar arada..onlarda oynar..boğaz manzaralı olsun şöyle..tamaaaaaamm bitti senin iş..

- saol abi..sen de olmasan..

klip çekilecek günün sabahı...

* eveett gençler..şarkıyı başlatalım..siz yapacağınız biliyosunuz zaten..kolllar, omuzlar, bacaklar olabildiğince oynatıcaksınız..surat asık olmasın yalnız..

** başlatamayız abi..5dakika beklemek lazım

* niye evladım?

** çünkü kaseti sarıyoruz anca sarar bu teyip..yanlışkıla ters tarafa sarmışız..

* hey allahım..napalım beklicez

-- çıkıçıkıçıkçıkıçıkıçıkçıkçık kaset sarılır --

* evet sen gençkan gitarını al evladım eline..aman ha deri ceketini de giy..ayten kızım saçını düzelt..ahmet o mavi gömlekli kim senin büyük amca oğluna ne oldu?

-* o gelemedi abi işi çıktı..bunu ben bizim karşıdaki handa buldum..çaycı..

* eh peki..3-2-1 kayıttt

dını dını dıt dıt dını dını dıııtt dını dını dıt dıt dıt dıt dıııtt

* stop stop stop olmadı evladım olmadı..hacıyatmaz gibi sallanmayın..eller kollar oynasın biraz..tamam yeniden kayıtt!

dını dını dıt dıt dını dını dıııtt dını dını dıt dıt dıt dıt dıııtt...

* stop..şştt mavi gömlekli misin çaycı mısın nesin..robot gibi hareket etme canlan biraz canlan..nerden buldunuz bu kazmayı yahuu.. gençkan oğlum süper bakışlar filan..toplu çekim bitsin araya yalnız senin olduğun bölümler de koyucaz..tekrar kamera!!

dını dını dıt dıt dını dını dıııtt dını dını dıt dıt dıt dıt dıııtt.....

* eveett arkadaşlar sizinle işimiz bitti..şimdi gençkanı yalnız çekiyoruz..kameraya bakma gençkancığım uzaklara manalı manalı bak..delirdim bunaldım uzaklara kaçmak istiyorum havası ver..bir de gözleri yakın aldığımız bi kare olacak orası önemli...tamam kayıt!

dını dını dıt dıt dını dını dıııtt dını dını dıt dıt dıt dıt dıııtt....

* tamam olmuştur süper..bombasın sen bomba tüm türkiye seni konuşacak! bitti arkadaşlar herkese teşekkürler!!

- abi nasıldım abi? ben ne zaman izliycem?

* izlersin koçum izlersin..süperdin dedik ya..

- ohhh be ..demek bu kadar kolaymış bu klip olayları..evet arkadaşlar herkese teşekkür ederim saolun var olun..

ekip: sen de saol gençkan..starımızz gençkannn!!!!! bir numaraaa!!!!
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük