fb |
jude lawjude lawjude lawjude law
jude lawjude lawjude lawjude law
1 2 3 4 geri
hakkında, facebook isimli abazanlar için yeni umut kapısı olan web sitesinde; "jude law bana tecavüz etsin gıkım çıkarsa nağmerdim" şeklinde 'fan page' açılan aktördür.

aslen söylemek istediklerim bu sayfa ile alakalı idi, ancak karakter sınırlamasına takılmasından mütevellit, adına açılan kişinin başlığı altında düşüncelerimi dillendirmek istedim.

yozlaşmış bir nesilin en güzel ürünleri olan, bazı bazı kızlarımızın bu oluşum içine dahil olmalarını, gerçekten anlayış ile karşılamaktayım. kesinlikle farklı zihniyetlerin kurbanı insanlarız.* ancak takıldığım akabinde şaşırdığım bir nokta vardı ki o da; bu kahrolası facebook sayfasına katılan üyeler arasında, bir takım erkek cinsiyette kişiler olmasıydı. neden buna bu kadar şaşırdım ben de bilmiyorum. eş cinsel olmaları olasılık dahilinde. ancak kaldı ki; jude law bir heteroseksüel.

kendisi bu fan page'i gördüğü anda ne düşünür; güler mi yoksa ağlar mı bilinmez. ancak bariz bir şey var. o da bu sayfaya üye olan 13 bilemedin 15 yaşındaki erkek çocuğu görünce çok şaşıracağı.

ah hepinize methiyeler düzdüm. lakin imlâlarını düzeltiyorum.
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük