yılda 2 kez televizyon izlerim. birisi yaz tatilimde, diğeri de ocak ayında güz ile bahar döneminin arasındaki tatilde. işte böyle bir kış günü, televizyon izleme günlerimden birisinde karşılaştım kendisi ile. cine 5'teki bir programa konuk olmuş kendisi ve pukku mikku diye bir siteyi, albümü (her neyse) onu tanıtıyor. bir yandan soruları yanıtlıyor.
[reklam] http://www.pukkumikku.com/ [/reklam]
sinema ile ilgili, televizyon ile ilgili projelerinden bahsediyor, fikirlerini söylüyor. arada bir saçma sapan komikçi alterno kız triplerine girdi lakin. parmaksız morlu bilekli eldiveni üzerindeki kuru kafa sembolünü göstermek için kastı da kastı, parmaklarının her birine farklı renk oje sürdüğünü de kör gözüne parmak jestlerinden ötürü farketmemek elde değil. soruları yanıtlayışı, hareketleri de bir acayip. "evet" yanıtını vereceği bir soruya; kafasını minibüslerdeki kafa sallayan oyuncaklardaki gibi anlamsızca ve abartılı biçimde, saçlarını savurarak karşılık vermesi ve ifadesini bu gibi çocuksu ve şımarık tarzda yapması çok battı gözüme. hayallerimi yıktı hatta, o derece yapmacık hareketleri üzdü beni... seven kalpler hassas olur janset, etme böyle. ayrıca sigara da içmektedir kendisi. öyle bir duyum aldık.
olsun, ben onu öyle de severim.
- ana bana böyle bir şey bulursan, hemen alırım nikahıma
aslında memleketimde televizyon izleme sebebim, anneme ideal gelin adayını belirlemesinde yardımcı olmak ve ona örnekler sunmak.
daha fazlasını oku