|  | | |
neden uçtuğunu merak ettiğim yazar. şaka şaka. zaten çok muhabbetim yoktu kendisiyle. ya chat'te karşılaşıp muhabbet etmişimdir, ya da duyurulara yazdıklarımızla konuşmuşuzdur. girilerine baktığımda görüşlerini yüksek sesle dile getirdiğini görmüştüm. büyük ihtimalle o yüzden uçmuştur diye tahmin ediyorum. ne de olsa, kabul etsek de etmesek de sözlüğün bir bakış açısı var. karşı görüşlere pek sıcak bakılmıyor çoğunluk bu safta olduğu için.
yine de her ne olursa olsun oldukça kibar bir insandı. hiçbir mesajlaşmamızda terbiyesizlik ettiğini ya da laubali davrandığına şahit olmadım. en son google talk konusunda bana yardım etmiş mesela. sonra da farketmiş ki menopoz teyzeliğim üstümde, bulaşmadan uzamış.
yine gel isildur ya, iyiydi öyle vallahi.
not: ne yazdığımı anlamayanlara anlatmak istedim... ben burada bir yazarın insanlığından bahsettim. kendisinin fikirleri ya da savunduğu siyasi görüş beni hiçbir zaman ilgilendirmedi. ben isildur'la hiçbir zaman siyaset konuşmadım. belki siyaset konuşsaydım, kavga ederdim. çünkü siyasi görüşleri benimkilerle de uyuşmayan bir yazar o. ama bu kibar bir insan olmadığı anlamına gelmiyor. en azından söz konusu siyaset olmayınca.
uçurulmasını da büyütmüyorum ayrıca. gördüm, tüh dedim geçtim. yazar alımları açık. nasılsa yeniden yazar olabilir. bir daha, uçmasına sebep olan hatayı yapmaz olur biter. ha yazar olmazsa ne olur? bunun msn'i var, bilmemnesi var... illa ki görüşülür. hatta bu akşamki yayının msnini ekleyebilir mesela.
ben burada bir insanın karakterinden bahsederken, siz onu sadece siyasi görüş olarak görüyorsanız; hayatınızda çok fazla şey ıskalayacaksınız demektir. üzüldüm şimdi.
en sevilmeyen eser olmuş ya bu, silmeyeceğim. çünkü silinecek ya da eksilenecek bir şey görmüyorum ortada. ha belki isildur'a çok fazla insan gıcık oluyordur o yüzden eksilenmiştir, olabilir. insan fikirleriyle ayakta duruyor olabilir. ama fikirlerini içine koyduğu maskeyi çıkardığında insanlığından bir şey kaybetmiyorsa, işte o iyi biridir.
ben isildur'u severim. kim ne derse desin. gelip bana sağ sol geyiği yapmadı, yapamaz da. o yüzden severim.
daha fazlasını oku