iraniraniraniran
iraniraniraniran
aksaraydan alınacak 50 ytl lik biletle 40 saatlik bir otobus yolculuğu ile tahran iline varılması mümkün ülke. vize gerekmiyor. 250 dolara bütün ülke paşa gibi gezilebilir. tahran da ve isfehan da üniversitelerin uluslararası öğrenci yurtlarına kapağı atmak tasarruf tedbirlerinin en önemli basamağıdır. ayrıca farsça bilmiyosanız ingilizce veya diğer avrupa dillerini kullanmaya çalışmayın. bilmiyolar. türkçe ve kürtçe daha geçerli. zaten yanınızda farsça bilen biri olmadan gitmenizi önermem. zira turistleri davar kendilerini muhteşem sanıyolar. 50000 tümenden başlayan bi pazarlık 7000 de son bulabilir. bunun için biraz yüzsüzlük biraz da sabır gerekmekte. dönüş yolunda sınırın diğer tarafından tüfek pazarlığınızı yapın. kalaşnikof 350usd civarı. istanbul teslimi. gene dönüş yolunda doğu beyazıtta ishakpaşa sarayını görmeyi ihmal etmeyin.(ben göremedim zirâ can derdindeydim).ülkeyi gezerken aşka gelip iran körfezini görelim demeyin. gördüğünüz aslında cehennem olabilir. ayrıca o güzel kızları kandırmanında yolları olduğunu, afgan macununu asla unutmayın.
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük