iphoneiphoneiphoneiphone
iphoneiphoneiphoneiphone
1 2 geri
"kıyas kabul etmez, şöyle şahane böyle muhteşem" diye bahseden sahipleri kolay yamultabilecek telefon. az kaldı alıyordum, çok şükür vallahi.
-wi-fi ve internet bağlantısı olan bir telefondan bahsediyoruz, java ve flash desteklemiyor. son 10 yılda çıkmış olup da bunları içermeyen bir internet sitesi?
-görüntülü görüşme yok. görüntülü görüşme yapabilen bir benzeri için (bkz: hiphone)
-ancak 2009 yılında çıkan son modeli video çekebiliyor. kamerası bu kalitede olup 5 yıl önce çıkmış bir başka cihaz için (bkz: lg p7200) (ki kendisi ilk 2 mp telefon olduğu halde video çekebiliyordu)
-bataryası söküp takılamıyor, hafıza kartı yuvası yok. hafıza kartı olmayan son telefon için (bkz: nokia 3310)
-java desteklemiyor. afferin!
-en ufak ek yazılım atmak için para ödemek gerekiyor. bu firma en son microsoft'a laf giydirmeye çalışıyordu..
-donanımı yarı fiyatındaki ürünlerle baş edemiyor. aga multitouch var manyak bişi diyen iphone kullanıcıları, buradan yakabilir: (bkz: lg arena)
-şekli de tırt. bildiğin ekmek tahtası gibi. ökküz boyutlu telefon yapmışsın, üzerine java koyamamışsın. java ulan!
-bu kadar özelliksiz, bu kadar tırto bir telefonu zannediyorum en çok biz tüketiyoruzdur.. ciddi ciddi, 100 liraya satılan çakmaları daha kullanışlı.

şekil nasıl olur görmek isteyen iphone kullanıcıları için multitouch ekranlı, 8mp kameralı, javayı flashı geçtim divx bile oynatan, insan gibi şekli olmayan bir telefon öneriyoruz: (bkz: lg gd900 crystal)
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük