in the mood for lovein the mood for lovein the mood for lovein the mood for love
in the mood for lovein the mood for lovein the mood for lovein the mood for love
beklenmeyen bir son ve beklenmeyen hareketlerle biter film. küçük küçük kalp kırıklıklarını hissedersiniz içinizde. zaman zaman farklı açılarlardan ve kurgulardan tekrarlanan sahneler hep birbirine gönderme yapar. gerçekten görüntü kurgusu detayları seven insanlar için ilgi çekicidir. görüntüler ruh hallerini yansıtır insanlara. vapur gibi tüttürülen sigaradaki düşünce yumağının karmaşıklığı o kadar farklı anlatılmıştır ki bu bile sizi çok banel bir görüntü dedirtemez.

alternatif sonu da vardır ki daha acıklı biter.

dvd üzerinde cinsellikle yoğrulmuş bir romantik film yazıyordu. ama filmde değil tek bir tutkulu sevişme sahnesini bırakın öpüşme dahi yoktu. neden böyle bir açıklama getirmişler, acaba bu sahneleri çıkartan bir özellikli mi var diye dvd yi inceledim fakat bulamadım, sonra insanların bakışları ile birbirleri ile sevişmelerini hesaba katmadığımı anladım.

esasında erişte almaya giderken böyle mi giyiniyorsun sorusunda bitmişti her şey.
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük