ilker başbuğilker başbuğilker başbuğilker başbuğ
ilker başbuğilker başbuğilker başbuğilker başbuğ
bence başta ilker başbuğ olmak üzere silahlı kuvvetlerin basın-yayınla değil ülke güvenliği ile uğraşması gerekir, atatürk samsun'a çıktığında tarih 19mayıs 1919du, son düşmanın denize döküldüğü tarih ise 9eylül 1922 idi, yani 3-3.5sene gibi kısa bi zamanda bu millet zamanının en büyük 4-5 ordusunu (hatta zamanının süper güçlerini) dize getirmiştir, demek istediğim o dönemdeki imkanlarla (imkan bile diyesim gelmiyo, yani olmayan imkanlarla) bunu başarabilmişiz dünyada 7. natoda 3. en büyük güç olabilmişiz hala nelerle uğraşıyoruz daha doğrusu uğraşamıyoruz.
bu pkk denen şey yeni bişey değil 1980lerden beri devam ediyo, şimdi sorarım sizlere; - atalarımız o kadar düşman devletine (bakın devlet diyorum) kafa tutarak bu vatanı 3senede kurtabiliyorlarda, peki neden şimdi son teknoloji ile donatılan türk ordusu 20senedir 3-5çapulcu ile başa çıkamıyor? ben buna kesinlikle inanmıyorum çünkü türk ordusu istese 1-2saat içinde hiçbir pkklı bırakmaz, demekki orduda pkknın bitirilmesini istemeyen birimler var orduda diyorum çünkü ordu bişeyi isterse hükümeti sallamaz bile bunun örneklerini tarihte çok gördük ve bunun yapılmasına izin vermeyenler atalarına ve vatanlarına ihanet ediyorlar zaten ihanet edenin teröristten bi farkı yoktur neyse daha fazlada uzatmayalım sözlerimi şu cümlelerle bitirmek istiyorum; - hiçbir asker korkak ve vatansız birinin silahından çıkan bi kurşun yüzünden ölmemeli, evet her türk asker doğar ama bir türk dünyaya bedeldir,her bir askerimiz şehit oldugunda aslında dünyaları kaybediyoruz herşeyden önce vatan sağolsun, ne mutlu türküm diyene!!!
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük