ichgeheindaskino

moderasyona yakın olsa da olmasa da kendi işini kendi çözebilecek kapasitededir. editör olmasının editörlük konusu dışındaki herhangi bir konuyla zerre alakası yoktur, meseleyi çarpıtıp çocukluk etmenin anlamı yok.
doğru yazıyorsa doğru olduğunu düşündüğü için, yanlış yazıyorsa yanlış yazmayı tercih ettiği içindir, kendi tercihi. peki bundan kime ne?

arkadaşlarını seçerken kime sormasını beklediniz? pardon siz kimsiniz?
kalitsiz argümanlara allerjim var.
dilediği kişiyle arkadaş olabilecek yazardır. bu başbakan da olabilir. hükümete ya da moderasyona yakın olması beni hiç ama hiç ilgilendirmiyor.
sözlükte üstüne aldığı bir görev yüzünden sözlük yazarlığını, yazma işini bırakmasını falan mı umuyorsunuz?
ya da madem bir görevi var o zaman izole etsin kendini, insanlarla uğraşmasın ha?

alakası yok.
gudikle kanka, modeasyonla eltidir. babası her yıl sözlüğe büyük bağışlar yapmaktadır. sayesinde nice burslu yazarlar buraya takılıyor. ayrıca türkçe olimpiyatlarında jüridir.
eee?

bir meseleye yaklaşırken taraf tutmadan önce anlamak lazımmış. gazın etkisiyle objektifliği kaybetmek olmuyormuş.
bunu:
" neden yargılandığını anlamadığım yazardır. doktordur, kıdemlimdir. her sıradan insan gibi fikirleri vardır. şu doktorların android muamelesi görmesi cidden can sıkıcı. ki bunu kültürlü insanların yapması resmen acı verici.

yazım stilinden, agresifliğinden vs. eleştirin insanları. insan sınıfına koymamak için ciddi çaba harcadığınız doktorları.
ama yazmayı tercih ettikleri konular yüzünden eleştirmeyin. gidip de "hangi konuda yazsam seni mutlu edebilirim acaba?" diye sormam, bana soranı da ciddiye almam. bunu bekleyeni hiç sallamam.

doktor olmanın zorluklarından bahsederim, benden daha iyi kim bahsedebilir ki? doktor olan benim, işin içinde olan benim, e negatif yanlarını analiz edebilen de benim.
kenardan "doktorluk kek meslek yea" demek ne demek? hafife almak, dalga geçmek için sebep olarak görmek ne demek?
memleketin geleceği insanların işini kaliteli yapmasına bağlıdır. bir meslek hakkında hiçbir fikri olmayanların görüşleri ancak başarısız bir izdüşüm olabilir.
doktorlar ne kadar dikkatli davranmalıysa, ötekiler de o kadar dikkatli davranmalıdır belki de. biraz empati ha?

şu an sinirimden ellerim titriyor.
qrs komplexi neyi yazacağını neyi yazmayacağını bilecek yaşa erişeli çok olmuştur. analiz edecek beyne sahip olduğu kendisini tanıyanlarca da aşikardır. üstelik iyi bir kalp damar cerrahıdır. iyi bir doktor olduğunu, sistemin saçmalıklarını, gayri tıbbi insanların tıbbiyeye yaklaşımını eleştirmek için yetkisi vardır.
bu platformda ya da değil. yazar olarak değil hayat kurtararak varolmuştur.
çaylak olmak mı? yapılacak olan yapılır, böyle dersem böyle olur denmemelidir.

peki ne zaman rahat edersiniz? doktorlar lanet olsun deyip mesleği bıraktığı zaman mı? ya da doktorun iyi olması için mesleğini sır gibi saklaması mı lazım?

yazmadan geçemeyeceğim, saldırılacak onca pkk sempatizanı, katil savunucusu vs. varken işini iyi yapan- çalışkan birilerine saldırmak için özellikle, çırpınarak delik aranması beni yalnızca üzer."
şeklindeki düşüncelerim vesilesiyle çok güzel bir şekilde anladım.

sonuç olarak diyebilirim ki, iyi niyetini gördüğüm, kırdıysam kendisinden çok özür dilediğim öğretmenimdir.
daha fazlasını oku

itü sözlük