| | | |
aysun kayacı'nın neden sürekli aşağılandığını anlamadığım programdır.
o programda mutlaka biri trajikomik duruma düşecekse bu kesinlikle aysun kayacı değildir. birinci sırada değildir en azından.
sanatını herkesle saatlerce tartışabileceğim, basit , vizyonu olmayan, aklı fikri erkek uzuvlarında olan , ergen liseli muhabbetinden öteye gidemeyen, gitse de gelemeyen, türk sinemasında kadınlığını kullanıp kariyer edindikten sonra sosyal filmler yaptığı iddia edilerek yerlere göklere sığdırılamayan bir sinema sanatçısı, edebi kariyerini yerle bir edip, duruşunu bir kenara bırakıp, o çok karşı olduğu sistemin nimetlerinden bir güzel yararlanan ve seks muhabbetlerine en azından seyirci olan bir yazar, ve gazetecilikten ziyade paparazzi izlerken aklına takılanları konuklarına sorma fırsatı yakalamış meraklı bir ev kadını formatındaki bir eski haberciden sonra , aysun kayacıyı eleştirebilirsiniz. hiç olmazsa o, ne olduğunun, ne olamadığının, ne olmaya çalıştığının farkında. hiç bir zorunluluğu olmadığı halde, reklam getirisi olacak bir malzeme olmadığı halde devlet üniversitesinde tarih gibi bir konuda eğitim almaya çalışan, osmanlıca öğrenmeye çalıştığını ve kullandığı bazı sözcükleri de bu vesile ile öğrendiğini gizlemeyen bir insan. ama nedir manken! ama nedir sarışın! ama nedir güzel!
vurun kahpeye ekolu bu ülkede her zaman popüler olmaktadır. sırf bazı etiketleri var diye bazıları saygı duyulası, bazıları da aşağılanacak insanlar olarak ayrılıyorsa burda bir sorun var demektir. sırf gazeteci diye bir insana ayılıp bayılmanız ne kadar saçma ise, sırf manken diye bir kadını küçük göremezsiniz. diğer mankenler erkek, para, şöhrete dair konularla ilgili saçmalarken onlara da kızıyoruz, aralarından biri kendini farklı bir yönde geliştirmeye kalkınca onu da aşağılıyoruz sen anlamazsın diye. nedir o zaman bizim olmasını beklediğimiz ? bence sadece eleştirmek olsun da ne olursa olsun. karşıdaki kişinin ne yaptığı, ne yapmadığı kimsenin umrunda değil mankense aptaldır, şöyleyse böyledir,yazarsa bilge kişidir....
tüm o berbat !!! özelliklerine , tüm şöhretine, tüm cehaletine!! rağmen seni sonuna kadar destekliyorum aysun! bir sembol olarak seni destekliyorum. kadını cinsel obje olarak kullanmaktan yargıladıkları erkeklerden farkı olmayan hemcinslerime inat , kıskanmadan seni destekliyorum. en azından kendinin farkındasın! kendisinin kurtarılacak durumda olduğunun farkında olmadan insanlığı kurtarmaya çalışan bu kadar sahte kahramanın arasında kimseyi kurtarmaya, kimseye örnek olmaya çalışmadan ve bunu iddia etmeye kalkmadan kendi kimliğini oluşturmaya yönelik kaygılarından dolayı seni destekliyorum. aziz nesin in bahsettiği kısıma dahil değilsin sen merak etme...
daha fazlasını oku