football manager 2008football manager 2008football manager 2008football manager 2008
football manager 2008football manager 2008football manager 2008

ingiltere ligi'nin 2007-2008 sezonunda 5 yedekle, bu sezondan sonra ise 7 yedekle oynanabildiği oyun...

ayrıca, oyunda elano'nun attığı her 3 frikikten 2'si gol. hatta her 5-6 uzaktan şut denemesinin de 1'i gol. anlayacağınız, kendini playmaker'lardan biri olarak atarsanız ve long shots olayını often yaparsanız, adamın gol kralı olma ihtimali bayağı yüksek. ancak adebayor hayvanı bütün bi sezon sakatlanmadan oynarsa biraz zor, çünkü ilk sezonda adebayor 35 golün altına düşmüyor...

belki söylenmiştir ama ufak bir tüyo. oyunun ilk sezonunda adriano sao paolo'da kiralık. ınter'e döndüğünde kendisi mutsuz oluyor. zaten ınter de bunu istemiyor. 10 milyon dolar gibi çok makul bir fiyata her türlü ingiltere orta takımına geliyor. denediğim mevkilerde, en çok sağ kanattan, forvete yönelik oynatarak verim aldım. en ummadık anlarda, uzaklardan çok hayvani goller atıyor ve sizi ekranın başında derin bir hassiktir çekmenize sebep oluyor. bir anımı nakledeyim. (bkz: söz sende şükran) everton ile champs league çeyrek finali oynuyorum. adriano maç kadrosunda ancak hafif sakatlığı olduğu için 11'de değil. dakika 72, 1-0 mağlup durumdayım. stancu'ya sinirleniyorum, hadi bakalım adriano, çık bari sen oyna diyorum. adriano oyuna bir giriyor, 2d ekranı geliyor, miguel veloso pasını uzatıyor, adriano pirlo'ya bir çalım atıyor ve gördüğü yerden çakıyor. yıkılıyorum ekranın başında. san siro derin bir sessizliğe bürünüyor.

aradan 5 dakika geçiyor. bu sefer van der vaart çalımlar ile geliyor. adriano'ya veriyor, aşk ile bir daha çakıyor adriano. beni sandalyeden düşürüyor. ulan sanki harbiden san siro'dayım. maç 2-1 bitiyor.

gelişmelerle yine birlikte olacağız derya, ümit enginsoy, ntv washington...
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük