gerekli yamalar yüklenmezse, çok abuk, kafayı 2 tane yumurta ile kırıp yemeye sebep olacak hatalar veren oyun...
örneğin, uefa kupasında grup maçları oynuyorsunuz. ilk maçı tertemiz aldınız, aradan bir hafta geçti, 2. maç günü geldi, çattı. kadroyu düzenlemek için tactics kısmısına tıklıyorsunuz. ama o da ne!!!
lincoln'ün, eddie johnson'un yanında kocaman bir une yazıyor. (bkz: uneligible) "oha lan, ne demek o! senin ... korum" diyosunuz. (buradaki his ve duygularımı tam olarak anlayabilmek için ümit besen'den arkadaşımın aşkısın adlı parçayı dinleyiniz...)
bir an önce load game kısmısına tıklamaya gidiyorsunuz. maksat son kaydettiğiniz yerden almak. ancak oyun "beni bak gocuman, sen bu oyunu kaydetmedin ki başkasını açeyim deyu uğraşıon, önce bi kaydet bakem" diyor. sen de "hassiktir" ordan diyorsun ve tam "no"ya basayım derken, bir anda kendini yes'e basmış buluyorsun. oyun kaydoluyor. (buradaki his ve duygularımı tam olarak yaşayabilmek için orhan baba'dan ben doğarken ölmüşüm adlı parçayı dinleyiniz...)
neyse artık, bu salaklığı da yaptık, hadi oynayalım artık, kaybetsek de altı üstü bir maç diyorsunuz. tam go to match kısmısına tıklıyorsunuz, ve gong deyu bir ses ve hata mesajı geliyor. windows'a inmişiz, oyun geri dönmüyor. çıldırıyosunuz. (buradaki his ve duygularımı tam olarak yaşayabilmek için ibrahim tatlıses'ten yıkılmışım ben adlı parçayı dinleyiniz...)
reset'i basıyosunuz. oyunu tekrar açıyorsunuz. load game olayına geliyorsunuz. oyunu yükle diyorsunuz. yine gong diyor ve "oyun kaydedilirken hata oluştu" diyor. artık kafa yenme kıvamına gelmiş oluyor.
"dur bi açıp kapatayım, belki düzelir" gibi salak çözümler üretiyorsunuz. (bi arkadaş denemiş, olmuyormuş öyle... ) (bkz: bi arkadaş)
bu problemi çözmek için reset atıyorsunuz. bu arada hızlı bir hamle ile xp cd'sini takıp, bir format çekiyorsunuz. kendinize geliyosunuz. (buradaki his ve duygularımı tam olarak yaşayabilmek için yine ümit besen'den nikah masası adlı parçayı dinleyiniz...)
sonradan gelen edit : aslı ine ve ineligible olan, ancak "une" ve "uneligible" şeklinde yazılmış olan yukarıdaki satırlar, ibrahim tatlıses'ten dam üstünde un eler adlı parça dinlenirken yazılmıştır...
daha fazlasını oku