nereye reklam koyacağını sapıtmış site.
geçenlerde bi yazı okumuştum derginin birinde,
dünyanın en büyük 3. ülkesi facebook deyu. 150 milyon üyesi varmış an itibariyle ve bunların yarısı her gün online oluyormuş. yani 75 milyon kişi. bu talebin karşısında müşteri kaybetmeden reklam iliştirme seçenekleri üzerinde çalışıyorlarmış yoğun olarak bu sıralar. yalınlığı kaybetmeden bir kaç denemeleri olmuş fakat genelde başarısız olmuş yeni denemeleri.
şimdilerde yeni bir denemeleriyle coşuyoruz alanen. profilimizdeki olaylar bölümüne ''amele mektebi * , bugün bilmem ne vırt zırt yaptı siz de yapmak için tıklayın! '' ibaresini koyuyorlar. hemüde siz hiç bişey yapmadan. oldukça gıcık etti bu beni. kıl oldum, soğudum siteden.
hele az önceki en tatsız münakaşamızdı facebookla, '' webcam bilmemnesi programını edinin, 100 lerce karşı cinsten sevgililer edinin'' gibim bişeydi. direk kaldır dediğim için pek te hatırlamıyorum fakat içerik buydu. böyle giderse bu işte boka saracak gibi duruyor(sardı zaten diyenleri de duyar gibiyim). yok gold üye, yok vip üye, ebesinin nikahı üye falan deyu başlarlar artık yakında bunlarda...
daha fazlasını oku