ertuğrul sağlamertuğrul sağlamertuğrul sağlamertuğrul sağlam
ertuğrul sağlam

bir şey yazmayayım dedim ama tutamıyorum kendimi.

aklım ereli beri (gordon milne zamanına tekabül eder) beşiktaş'ı dikkatle takip ederim. şimdiye kadar yerli yabancı ne teknik direktörler geçti beşiktaş'ın başına.ama şunu çok net söyleyebilirim ki, ne 3 yıl üst üste şampiyon yapan milne ne de 100. yılında şampiyon yapan luce... hiçbirisi ertuğrul hoca kadar gönlümde yer edinmedi.

hani şu yönetimin ısrarla vurgulamaya çalıştığı "beşiktaşlılık duruşu" var ya... işte bu adam o duruşun timsali. yönetimde bu duruşun 40'ta 1'i* olsa şimdiye çoktan istifa ederdi. zira bir hafta önce 5 yıllık sözleşme imzalayalım dedikleri teknik drektörleri için çok daeğil bir hafta sonra "istifa tek taraflı bir müessesedir" demezlerdi. gerçi hoş söyledikleri doğru. istifa tek taraflı bir müessese. nedense hep teknik direktör tarafında işliyor bu müessese. neden yönetim tarafında işlemiyor?

ya bu adam ne yaptı allah aşkına? bu sezon oynadığımız 10 resmi maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi almışız. nedir yani bir maçta teknik direktör mü kovacaksınız? ama sorun eminim tek maç değil. çünkü ertuğrul geldiğinden beri rahatsız olanlar var. bunlar beşiktaş düşmanları ile aynı safta olunca baskılar artmaya devam etti. soruyorum size geçen yıl yere göğe sığdırılamayan fenerbahçe kadrosu ve zico ile aynı puanda ligi bitirmiş bir takımın teknik direktörü. hatta şampiyonluk çok da uzakta değilken genç bir takımın heyecanına verilebilecek bir şekilde yitirilmiş liderlik mi istifaya götürdü bu adamı?

yoksa ertuğrul cidden çok mu başarısız? biz her yıl uefa'da final oynuyorduk da bu yıl mı ilk turda elendik? acaba bu mu ertuğrul'u istifa ettiren? yoksa gerçekten demirören yönetiminde gelen 5 teknik direktör 40 küsür futbolcu yanlış da bir tek demirören mi doğru?

ertuğrul hocam. sen en güzelini yaptın. çünkü metalist maçından sonra seni dinlemeden acemice lucescu ile görüşen ve bunu sağır sultana duyuran bu yönetimle bu şartlarda daha fazla çalışmak sana yakışmazdı. istifa edecek kadar erdemli birisin.

şimdi bir mucize bekliyorum. yönetim belki çıkar yapılan yanlıştan dolayı ertuğrul hoca'dan özür diler, istifasını geri çevirir. biliyorum çok hayalperestim!
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük