bu sezon belki de hakkı en çok yenen isimlerden. envai çeşit yeni futbolcu ile kurulan bir takımın başına geldi. yani beşiktaş'a. takımı adam etti. tam başarıya koşacakken yakışıksız şekilde takımdan uzaklaştırıldı. sonra da mustafa denizli geldi ve şampiyonluğun sahibi oldu.
birçok karşıt görüş olabilir. saygı duyuyorum. ama ertuğrul sağlam'ın hakkının yendiğini bir galatasaraylı olarak düşünüyorum. 2. yarıya beşiktaş 6. sırada başladı. ama puan olarak fark aşırı değildi zaten. herkes şampiyonluk için yarışıyordu. nitekim bu yarışın içinde beşiktaş'ın hep olacağı da mevcut kadrosu yüzünden belli idi.
nitekim bursaspor'a gitti. bursa da taş gibi takım. son haftaya kadar mükemmel performans sergilediler. neredeyse galatadaray'ı avrupa kupalarından yoksun bırakacaklardı. bu açıdan ertuğrul sağlam'ın fark edilmese de gelecek için umut veren ve ahlakı ile de örnek bir hoca olduğunu düşünüyorum. futbolcu iken de adam gibi adamdı. bakın sivas'a... bülent uygun son haftaya kadar şampiyonluğu kovaladı sivasspor ile. ama ahlak eksik. taraflı tarafsız kimsenin gözünden kaçmadı bu durum... umarım ertuğrul hoca pes etmez ve kendine sürekli katarak çok daha iyi yerlere gelir...
daha fazlasını oku