yara izi
her kadında da mutlaka bir yara izi bulunması nedeniyle kadınlara çekici gelirmiş erkeklerde bulunan yara izi. bunu ben söylemiyorum interviewfilminde sienna miller söylüyor. ilk duyduğumda acaba demiştim, sonra düşündükçe haklı olduğuna karar verdim.
erkekte bulunan görünen yara izleri; kadınlardaki annelik içgüdülerinin yanısıra merak uyandırır. nedenini niçinini öğrenmek isteriz. bir yaramazlık sonucu mu, gereksiz bir cesaret gösterisi sonucunda mı oluşmuş bilmek isteriz. erkeksidir yara izi; savaşçı, gözüpek, cesur ama bir o kadar da korunmaya muhtaç. tıpkı masum yavru kedi bakışı gibi.
görünmeyen yara izi yani kalp kırıklıkları da aynı etkiyi oluşturur, durgun bakan masum gözler veya geçmişin acısını çıkartmak istercesine kadınlardan intikam almaya çalışan davranışların nedenini sezerse bir kadın hemen tamir etme isteğiyle saldırır yara izine. ama bilmez ki başkalarının ve geçmişin açtığı yaraları ancak yine o kişiler sarabilir.
sonuçta yara izi taşıyan erkek, birçok kadının içinde kalan beyaz atlı şövalyeyi temsil eder. onun için savaşmayı göze alacak kadar cesur ama bir o kadar da sevgiye muhtaç.
daha fazlasını oku