yükleniyor
emo
emoemoemoemo
emoemoemoemo
1 2 3 4 geri
annenin iki evladına duyduğu aşkı beşe katlayan grup.
fox tv on haberleri(ne kolpa bir tercih) evden kaçan emoları gösterince,anne sürekli dert yandığı bizlere sevgi dolu sarılıp ne evlatlar var demiştir kaldı ki ben şahsım adına çok tembel ve dövülesi bir evladım.
ama yine fox tv'nin bu haberden sonra verdiği içler acısı emo dosyası değerimin bilinmesine yol açmıştır.

yer: istiklal caddesi,kadıköy...
hedef:emolar
konu:emo nedir?

a:kendimizi emo olarak tanımlıyoruz.( alakası yok bu elemanın emolarla, bildiğin kuaför çırağı)

b:böyle tarz takılıyorlar, kendilerine geliyorlar.( ben bir anlam çıkaramadım)

c:kıyıda köşede yaşayanlar, özgür takılanlar, başkalarının söylediklerine aldırmayanlar.(bu elemanda kolbastı ekiplerinde yer alan arkadaşlar gibi, sorsan emonun kralı ama. tanımlama dehşet. charles bukowski'de emoydu zaten, can yücel'de...)

d:evden kaçan kızları tanıyordum. emo takılıyorlardı, brack metal( brack, evet...) takılıyorlardı, gotik falan.(tim burton yarattığı karakterlerin şu ülkedeki halini bir görseydi, ah keşke, "donum bile tim burton gotiklerini)

c:en sevdiği renkler siyah, mor,yeşil.( bu yeşil olayı yeni çıkmış olmalı, ama kolbastıcı öyle diyorsa doğrudur.)arada kırmızı. siyah kot, damalı falan.(damalı olmazsa olmaz zaten.)

a: ailevi ortam,arkadaş ortamı falan bizi buralara sürükledi.(haydi hepimiz emo olmaya...)

not: bir ara sözlük emo girileriyle çalkalanıyordu. sizin yüzünüzden gaza gelip, bankta oturup boşluğa bakarak içindeki boşluğu doldurmaya çalışan emoları kalayladım(bu tanımlama da fox tv'den). artık ne çekiyorlarsa tepki bile vermediler.
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük