liberalizmin peygamberi olarak biz kapasitesizleri nirvanaya ulaştırması beklenen yazardır. konunun dışında kalıyım diyorum, polemiğe girmeyim diyorum ama bunu yazmazsam olmaz. bakın arkadaşımız ne demiş:
alın size deniz gezmiş'in bir röportajı, vallahi bıktım sizden. şimdi ben bunları yazarken cühela birileri çıkıp gene nikaltıma falan "işte neoliberal, deniz gezmişe saldırıyor, gezmiş kemalistmiş, yok devenin nalı, zaten ne beklenir neo liberallerden" falan yazıp bitirecektir, konunun etrafında dönmeyin arkadaşlar, biliyorsanız yazın, bilmiyorsanız kapasitesiz uğur mumcu'nun dediğini dinleyip yazmayın ve fikir sahibi de olmayın.
evet evet kapasitesiz uğur mumcu. hayır yanlış anladım diye tekrar tekrar okuyorum ama yazan bu. alın bu da girinin tamamı: (bkz: @2445515)
şimdi ben buna ne desem? aslında denecek birşey yok, herşey ortada. arkadaş tedavi sınırlarının ötesine geçmiş. tamam sevmiyor olabilirsin, ama bu kadarı da saçmalamaktır. eğer kapasite çıtasını uğur mumcu'nun da üzerine koyuyorsan ben kapasitesizliğimi kabul ediyorum. artık bu lafı ciddiye alan birileri çıkar, onlar cevap versin.
daha fazlasını oku