cem köksalcem köksalcem köksalcem köksal
cem köksalcem köksalcem köksalcem köksal
kendi söylediklerine göre yurt dışında türkiye'den çok tanınıyorumuş. hatta eğer yanlış hatırlamıyorsam birkaç konserin birleşiminden oluşan bir de dvd yayınladı yurt dışında. kendisinin gitaristliğini ise eleştirirken biraz dikkatli davranıcam, zira canlı performanslarını takip etme şansım olmadı. murat ilkan'la yaptığı albümden birkaç şarkısını dinleyebildim sadece.

genel manada kötü bir gitaristtir diyemeyiz. malmsteen özentisi lafına ise katılmıyorum. eğer malmsteen'in stilini kendine örnek aldıysa, tarzının malmsteen'e yakın olması kadar doğal bi şey olamaz [neticede tüm dünyanın yeteneklerine saygı duyduğı bi adamdan bahsediyoruz]. kaldı ki shred turrrr sesi çıkarmak olmadığı için, malmsteen çakması eleştirileri yapılırken bunun referans verilmesini pek doğru bulmuyorum.

neticede çok fazla ortalama üzeri gitarist yok ülkemizde. en azından tanınmış olarak yok. saymaya kalksak belki 10'dan biraz fazladır sayıları. hal böyle iken; kendi halinde bir şeyler yapmaya çalışan, yurt dışında konserleri olan, pek çok dünya çapında starla iyi ilişkilere sahip bir cem köksal, "abie özgün değil, malmsteen çakması bu yeaa" diye dışlanırsa; vay bana vaylar bana.

ha her üç vatandaşımız arasından bir tanesi john petrucci olur, o zaman anlarım.
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük