bolerobolerobolero

bu aralar digiturk'te sık sık karşılaşılan, anlamsız ve boş film nasıl yapılır konusuna örnek olarak çekilmiş 1984 yapımı, çeşitli ülkelerde çeşitli yaş sınırlarıyla gösterilmiş bir film. imdb'nin en kötü 100'ünde 39'uncudur. filmin tek amacı john derek'in "bakın benim taş karım var" (ki buna bir lafımız yok, hakkaten var) demekten aldığı haz, ego tatminidir. filmimizin konusu (!) cinsel deneyim yaşamak için yanıp tutuşan bir genç kızımızın ideal partneri arayışıdır ki bu kız önüne gelene "benimle yatmak ister misin? (kibarlaştırdım, yoksa aklımdan geçen cümle bu değildi.) bak hem bakireyim" demektedir. bi de bir şöför müdür kahya mıdır nedir yanında adam dolaşır durur da bu adama emanet edilmiştir (bu iş için kızını emanet eden zihniyetin..) bu adam da kıza resmen yardım etmektedir seçmesi için, ki adam dediğim saçı kırlaşmış yaşını başını almış bir amcamızdır. sonra kızımız aradığını bir şehte bulamayınca ispanya'ya gider, tam muradına erişir, fakat o da ne?! sevgilisi matador bir boğa tarafından yaralanmıştır (bilin bakalım neresinden? evet, bildiniz..) ve kızımız bir kez cinsel deneyim yaşamış olarak ortada kalır (daha fazla spoiler vermemek adına burada kesiyorum; benim düştüğüm hataya düşüp de izleyen olursa heyecanı kaçmasın..)
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük