şarkılarını dinlemez, dizisini izlemez, kendisini de pek tanımazdım. olayı ilk duyduğumda da rezil türk medyasının abartarak rant sağladığını düşünmüştüm. ve kendimden emin bir sürü reklam kökenli komplo teorileri geliştirmiştim. belki de biraz hazzetmezdim onu, bunu da burada itiraf etmeliyim. bir defa istkilal caddesinde gördüm nedendir bilinmez ama o anda bile sinir olmuştum. ancak ölüm haberini duyduğumda, keşke yaşasaydı dedim ve son 1-2 saattir zihnimde olan "yaşam" tanımını revize etmekle meşgulüm...
bu yazıları sozlüğe yazıp yazmamak arasında bile kararsız kaldım.. hazzetmediğim bir insan için üzülmemi de garip karşıladım. ama üzüldüm işte.. her şeyden once genç ve ne kadar inkar etsekte başarılıydı ve galiba iyi idi... belki bu yazılarım da bir itiraf niteliği taşımaktaydı.. geçenlerde evime giren kelebeği ölmeden dışarı çıkarmaya çalışan ben elbette ki bu olaya üzülecekti. üzülmeseydi zaten ben olamazdi..
ben bu yazıları yazarken, eşim istanbul-izmir seferinde seyretmekte. gözume uyku girmemekte.. allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın diyor, kazada ölen diğer iki genç arkadaşa ve kendisine rahmet, sevdiklerinin derin acıları için kendilerine sabır diliyorum.. ve sanırım kendisinden de özur diliyorum. evet özur diliyorum.
daha fazlasını oku