|  | | |
götünüze vuvuzela girsin e mi!
sikeyim hala şu olayı orada fenerbahçe yazsa normal olurdu ama değil mi gibi argümanlarla savunanlar var. arkadaşım ne içtiniz lan yemin ediyorum ne içtiniz bi söyleyin? ben ki çarşı'yı takdir eden bir insanım, fakat bunu karşısında afallayıp kaldım. algınız o kadar kapalı ki bu olayı takım ve fanatiklik olarak algılıyorsunuz, trabzonspor'luyum orada trabzon yazsa da aynı tepkiyi gösterirdim.
bir de dikkat çekmeye çalışan bir yazarmışım, evet amına koyayım kaç erkek kaldırdım böyle haddi hesabı yok. mallaşmayın.
bir de neymiş efendim, hayatının bir bölümünü siyah bir bölümünü beyaz derken yaşadığı mutluluklar ve hüzün simgeleniyormuş fakat sonradan büyük beşiktaşlıymış. sembolizme gel anasını satayım, rimbaud'sunuz zaten hepiniz. ulan bu kadar iğrenç bir şeyi nasıl hala savunuyor ve bunu "beşiktaş" yaptığı için eleştirdiğimizi düşünüyorsunuz anlamıyorum. hadi çok saygınız var ya bu adama, en büyük beşiktaş'lı!!111 falan da dediniz. saygı duyuyorsunuz yani.
ulan adamın bu konuda ne kadar sıkıntılı olduğunu, renk konusunda ne kadar hassas olduğunu ve bunu tartışmayı geç konuşmak dahi istemediğini de biliyorsunuzdur, ama hala "yaratıcı" olarak savunuyorsunuz bunu iğrenç bir biçimde dile getirmeyi öyle mi?
götünüze vuvuzela girsin. eyvallah.
daha fazlasını oku