|  | | |
ne kadar da yaratıcı aman aman. bu mu lan yaratıcı. ölmüş adamın arkasından dalga geçer gibi ömrünün yarısı siyah yarısı beyaz büyük beşiktaşlı maykıl hehehe, bu mu lan. anlamlıymış bu pankart ama anla(ya)mazmış bazısı. evet gerizekalıyım ben, anlamıyorum. adama hayattayken beşiktaş desen o ne diyecek ama beşiktaşlı da yaptık ya adamı helal olsun.
ayrıca milyonlarca taraftarı olan beşiktaş camiasında bir büyük beşiktaşlı daha yok demek ki, çünkü ben bukalemun gibi renk değiştiren bir beşiktaşlı daha görmedim.
ha espiridir kardeşim ne bu kadar didikliyosun gül geç diyene de derim ki gülünecek şeye gülünür. böyle ilkokul seviyesine hitap eden bir espiriye yaratıcı demek abes.
espiri ve yaratıcılık diye şuna derim; rahmetli kazım kanat'a zor bir ameliyat öncesi doktorları "çok zor bir ameliyat kazım bey, kalkamayabilirsiniz" demiş. kazım kanat demiş ki "doktor bey o halde ben fenerbahçeli olmak istiyorum". doktorlar şaşkınlıkla "niye" demişler. kazım kanat'ta "eğer ölürsem bir fenerli eksilir bu dünyadan." demiş. işte budur espiri.
daha fazlasını oku