arda turanarda turanarda turanarda turan
arda turanarda turanarda turanarda turan
1 2 3 4 geri
tanım çok iyi topçu, akıllı, terbiyeli...

bu başlık altından başka bişeyler yazmak istiyorum, adamın akıllılığı,topçuluğu değil dikkatimi çeken şu ara. şimdi arda üzerinden mütiş bi iş yapan basında ki galatasaray lobisinden bahsetmek istiyorum. bu adam iki üç gün önce aziz yıldırımla bi araya gelmedi mi geldi(basına yansıdığını söylüyorum 10 saniye 20 saniye bilemem). aziz yıldırım heryerde bağıra bağıra ardayı istiyorum demiyormu? diyor. bu son görüşmelerinin ardından basın bütün dikkatini bu olaya çevirdi özellikle bu olaydan yararlanmak isteyen belli bir çevre tarafından. hatta bu olayı fırsat bilip bu çocuğu fenere bile yazdılar. arda sahaya çıkıp taş gibi topunu oynadığı şu dönemde bazıları taraftarın, klübün futbolcunun dikkatini bu noktaya getirdi. tam da galatasaray fenerbahçe rekabetinin tavan yaptığı galatasarayın ardaya en çok ihtiyaç duyacağı şu zamanda. klasik bi medya oyunu olarak bu tarz haberler her zaman birilerinin işine yaradı, hala da yarıyor.ama (işte bahsetmek istediğim nokta tam burası) basında ki galatasaray lobisi konunun daha fazla uzamasına izin vermedi ve pat sözleşmesini uzattı haberi dalga dalga basında yayılıverdi. ki tam da galatasarayın misilleme olarak semih şentürkü renklerine bağlayacağına kadar gelmişti konu. hemen akabinde galatasaraylı bi yönetici çıkıp ardayla herhangi bi görüşmleri olmadığını açıklıyor. ki açıklamaların zamanlamaları tam da konuyu kapatmaya yönelik. ne sözleşme konuşuldu ertesi gün ne de transfer haberleri.

bir beşiktaşlı olarak görülmesi gerekenlerin artık bunlar olması gerektiğini düşünüyorum. bu konu sadece bir örnek. yıllardır galatasaray ve fenerbahçe klüplerinin basındaki elleri bunu mükemmel şekilde gerçeklerştiriyorlar. ama biz hala yazılan çizilene dayanarak hareket etmekten vazgeçemiyoruz. zaten beşiktaşın basındaki kollarından birinin adnan aybaba olduğu düşünülürse, bizim lobimiz neden bunu yapamıyor sorusunu sormak bile istemiyorum. biraz gözümüzün açık olması lazım. millet aya çıktı bizim levent erdoğan çıkıp allah belamızı versin bizim dedi kendinide skti bizide.
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük