ali poyrazoğluali poyrazoğluali poyrazoğluali poyrazoğlu
ali poyrazoğluali poyrazoğluali poyrazoğluali poyrazoğlu
1 2 geri
bugün afyon kocatepe üniversitesinde düzenlenen, koçum benim adlı gösterisinde, rektör ali altuntaş ile münakaşaya girerek rektörün salonu terketmesini sağlamış üstad...

yahu adam o kadar öğrencisine rezil oldu resmen ki salonda en az 1200 kişi vardı.

o olay:

a.p: ali poyrazoğlu
a.a: ali altuntaş (rektör)

ap: ne güzel protokol sırası dizilmiş, en ön koltuklar hep sizlerin efendim; korumalar, dadi dadi çalan eskort araçları hep sizin emrinizde... ................ salon çok güzel olmuş ama çocuklar. (öğrencilere seslenerek) hakettiğinizin peşini bırakmayın. siz böyle salonları hakediyosunuz.

a.a: kimin ne hakettiğini görücez (2- 3 cümle daha söyledi ama duyamadım)

a.p: cevap hakkımı oyundan sonra kullanmak istiyorum.

sonrasında ali poyrazoğlu salonun diğer tarafına dönerek bir şeyler anlatır ve sonunda da: "diğer taraf anlamıyor çocuklar, onların ki dört köşeli, zor anlaşılan şeyleri sadece size anlatıcam vs." der.

rektör kalkıp salonu terkederken ali poyrazoğlu: "hah bu tarafın zeka seviyesi yükseldi birden size de anlatabilirim artık.", der ve salon kopar.

rektörün yaptığı bu saçma alınganlık sonucu kalkıp salonu terketmesi aptalca bir harekettir ki bu adam (ali poyrazoğlu) daha önce ne başbakanlara ne bakanlara geçirmiş önlerinde onu izlerken, kimsede kalkıp gitmemiş şimdiye kadar...

bugün şunu anladım ki; rektörümüz böyle aptalca bir hareket yapacak kadar budala ve ali poyrazoğlu zehir gibi bir zekaya sahip iyi bir oyuncu, iyi bir şov adamı ve yaşam koçu.
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük