adalet ve kalkınma partisiadalet ve kalkınma partisiadalet ve kalkınma partisiadalet ve kalkınma partisi
adalet ve kalkınma partisiadalet ve kalkınma partisiadalet ve kalkınma partisiadalet ve kalkınma partisi
1 2 geri
öncelikle partinin adını analiz etmekle işe başlamak gerek..nitekim adalet dedikleri,sosyal adalet ise insanların gelirleri arasındaki bu uçurum nedir?niye zengin olabildiğine zengin,niye fakir olabildiğine fakir..ha eger adalet demek,devleti yönetenlerin,bu ülkenin canla,başla,kanla kazanılmış topraklarını cebe indirme işlemi sırasındaki adalet ise,bu zaten hükümet ve meclis içerisindeki hiyerarşi sıralamasına göre gerçekleşmiştir..bravooo!..o zaman şimdi bir de kalkınmaya göz atalım...sen cumhuriyet tarihindeki bütün hükümetlerden(ki buna atatürk,ismet paşa dönemi de dahil)daha fazla dış borç yap,sonra da yok efendim üsküdarda 6 yılda 60 yıllık icraat yaptık,vay efendim işimiz hizmet gücümüz millet de..bu mudur kalkınma?..sen daha partinin ana fikrine,vizyon ve misyonuna göre konulmuş olan ismine layık olamamışsın..ben sana ne diyeyim..bir tek sunu diyebilirim..on yıl sonrada olsa,yirmi yıl sonra da olsa elbet birgün sizin de yargılanacağınız günler gelecek...
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük