absintheabsintheabsintheabsinthe
absintheabsintheabsinthe

ilk kademe içkiyi bulmak.epey bi emek harcayıp içkiyi güç bela bulmuşsanız ikinci kademe;

ilk defa içecekler için bir tavsiye: kafanız güzelleşince şişeyi kafaya dikme hissiyatı duyuyorsunuz. aman diyeyim. bütün gece kan kusmak istemiyorsanız sakın dikmeyin.hem içkiye yazık.kusyorsunuz o kadar emeğe yazık oluyor.onun için yavaş yavaş, içine de eritilmiş şeker damlatarak içmekte fayda var.

ilk başlarda çarpmıyor. ulan paraya yazık oldu da demeyin. çünkü eğer sağlam içtiyseniz sabah kalktığınızda tükürdüğünüzü yalamak zorunda kalırsınız.

halisünasyon konusuna gelince; gece boyunca kimleri görmedim ki. bi ara melih gökçek mutfaktaki vanayı kapatıyordu. izmir'de de suları kesicem diyordu. içerdeki arkadaşları çağırdım. güzel bi dayak çektik. özür diledi gitti.

gece boyunca aynaya bakan bu bünye kendini tanıyamamış ve bu kim lan demiştir. işin aslı sabah anlaşılır. meğersem birisi burnuma sağlam indirmiş -melih gökçek'etn şüphelenmekteyim- yüz balon gibi şişmiş ondan tanıyamamışım kendimi.

sözün özü şişenin dibini görmeyin. tadında bırakın. yoksa yakın bir arkadaşınıza sarılıp sana aşığım deme ihtimaliniz yüksek. nerden mi biliyorum? adım ibneye çıktı da ondan. hiç erkek erkeğe sana aşığım dermiymiş? absinth dedittiriyor işte.

dipnot: alkolden keyif almak isteyenler için nirvana, en yüksek nokta gibi bir şey.nasıl dedeniz emekli olduğu zaman yazlık bir kasabadan ev alıp hayallerini gerçekleştirmiş ve hayatı boyunca hep arzuladığı şeyi yapmışsa, içki severlerin de hayattaki amacı bu içkiyi içmek olmalı.ne yapıp edin bir yerden bulun derim.
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
itü sözlük