çok basit bir yöntemle hem cumhurbaşkanlığı koltuğunu hem de partisinin tek başına iktidar görevini üstlenmesini garantilemiş kişidir.
efendim,abdullah gül'ün 22 temmuz seçimleri öncesi cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesi,e-muhtıra,kimi taraflarca ülkenin birlik ve bütünlüğüne zarar verecek şekilde düzenlenmiş olarak nitelenen cumhuriyet mitingleri,bugünlere gelmelerinde en büyük yardımcıları deniz baykal ve 367'nin toplanmaması üzerine anayasa mahkemesinin gaza gelerek vermiş olduğu kararlar sonucunda gidilen erken seçimle,halkın ordu ve darbe girişiminden korkması ve anayasa mahkemesi tarafından abdullah gül ile akp'nin hakkının yenilmiş olduğunu düşünmesiyle daha büyük bir oranla meclise girmeleri ile ilk seçimle sürmeye başladıkları iktidar sefasını daha ileriye götürmüşlerdir.artık kendilerine eskisinden daha fazla güven gelmiş,bekledikleri girişimlerin halktan önce baykal,ordu ve anayasa mahkemesinin bulunmasıyla daha rahat bir nefes almışlardır.bu saatten sonra söylenebilecek ne söz kalmıştır,ne de akp'ye daha fazla yüklenme gereği.çünkü dün fındık fiyatlarını protesto için yollara dökülen halka sahip giresun vilayetini türkiye üzerinden baz alırsak,bugün bu vilayetten 1. parti olarak çıkan akp olduğuna göre bu halkın akıllanmaya niyeti olmadığı açık ve nettir.
fazla söze ne hacet,11.cumhurbaşkanı abdullah gül vatana millete hayırlı olsun diyoruz.
edit:kötüleyin bakalım.ne dedim ki ben sadece hayırlı olsun dedim,kutladım sizi.yapmayın böyle ama mümin din kardeşlerim benim.
daha fazlasını oku