rol aldığı hanımın çiftliği adlı dizideki ''güllü'' karakterini canlandırırken güldüren oyuncu. özgü namal'ı kiralık oyun'da da izlemiş ve beğenmiştim. çok güzel ''erkek çocuk'' rolü yapıyor gerçekten. tıpkı şu ara yayınlanan dizisi, hanımın çiftliğinde de yaptığı gibi.
yalnız burada bir karışıklık olmuş: biri bu hanıma, oynadığı karakterin 17 yaşında bir erkek çocuğu olmadığını söylemeli.
güllü asi bir kızdır. babasına, abisine kafa tutar, kuralları umursamaz ve aşkı için ölüme gitmeye hazırdır. ancak bu asiliği onu erkeksi yapmaz, hem dik kafalı hem de kadınsı bir karakterdir güllü. söz dinlemez, dediğim dedik ama aynı zamanda kadınsı tarafı da baskın olan bir karakter (trt'nin yaptığı uyarlamada ilknur bozkurt tarafından gayet güzel canlandırılmıştı). özgü namal ise ''gaarrggh , lağğnn'' vs. hönkürmeler, çemkirmeler ve yırtınmalar eşliğinde karakteri isyankar, sümüklü bir erkek çocuğu haline getirmiş.
örneğin mahkeme sahnesinde, güllü hakime derdini anlatmaya çalışır canhıraş bir şekilde. ancak derdini anlatan (uslubundan dolayı) 17 yaşındaki güllü kız değil de, burnundan sümüklerini çeke çeke isyan eden, 17 yaşında bir erkek çocuğudur sanki;
-haağğkkiim baeey ammcağğğğ ! fırk .. yalann söylüyolarrğğğ... seeaaviyoruum kemaliiğğğğ seviyorruuum vaaarrmıaağğğğ!! hıyaağğhhh fırk fırk.
bu rolü oynayacağını duyduğumda, özgü namal bu rol için fazla pıtırık kalır demiştim (çok çocuksu bir siması olması sebebiyle). bu kez de keşke öyle olsaymış, daha iyi olurmuş diyorum çünkü, pıtırık değil bildiğin sümüklü ergen etmiş çıkarmış karakteri. yazık olmuş.
daha fazlasını oku