ic-tepe

itü sözlük extra17.07.2007
spacer
itü sözlük extra, itü sözlük'e 2004 yılından beri hizmet veren emektar kovan bölümünün yerini alan, itü sözlük yazar ve okurlarına hizmet veren tüm alt siteleri birleştiren bir portal.

zirve organizasyonlarına yardımcı olan zirvetör, sözlükten bir şekilde silinmiş girilerin ekran görüntülerinin sergilenebildiği itü sözlük müzesi, sözlük yazarlarının denemelerini yayınlayabildiği konsepte aykırı, sözlük yazarlarının sohbet edebildiği itü sözlük chat ve yazarların yayın yaptıkları itü sözlük radyosu, itü sözlük extra altında bir araya toplanmış, bu alt bölümlerde o an olup biten güncel olaylar tek bakışta görülebilir hale getirilmiştir.

ayrıca itü sözlük extra, sözlük yazarlarının çeşitli etkinliklere ücretsiz davetiye kazanmasını sağlayan resepsiyonu da bünyesine katmıştır.

itü sözlük extra'nın en önemli getirisi, sözlük okurlarının da faydalanabildiği kimi alt sitelerin okurlar tarafından daha etkin şekilde izlenebilecek olmasıdır.

itü sözlük extra, aynı zamanda bazı haber ve gelişmelerin yayınlanabileceği bir mecra oluşturacaktır. itü sözlük extra'da ünlü kişilerle itü sözlük olarak gerçekleştirilen röportajları da okuyabilme şansına erişebilecek, eğer sözlük yazarıysanız itü sözlük extra'da yayınlanan haber ve röportajlara yorum yapma şansına sahip olacaksınız.
man on the moon:

hayırlı olsun, emeği geçen herkesin eline sağlık.
gxix:

süfer olmuş özelliklen şu sağ alttaki kısımla oynamak çok zevkli
evrimdışı:

emek eet.
dünyayı kurtaran adam:

ellerinize sağlık kurcalaması çok zevkli bunların
hernekadarokuyorumdesemdeaslındabensadeceyazıyorum:

hayırı olsun, güzel olmuş gerçektende.
camel:

iyi güzel olmuş da bu extra lafı ne ya. kovan kalsaydı da tasarım yine extra gibi olsaydı. ne biliyim işte. yine de çok güzel olmuş diyelim. ama bu exta... neyse..
cinephile:

süper olmuş ama ünlü kişilerle röportaja takıldım ben. onlar da bizi görecek mi?
barfilozofu:

daha iyi olabilirdi.
great dilemma:

estetik olmuş :) ayrıca prettygirl'ün msn'i varsa alabilir miyim?
emrahman:

kovan'a göre daha da hoş duran birşey olmuş. kendimi haritalar !:harikalar!: diyarında hissettim.
sarhoş ejderha:

üstteki tabelalar çok dağınık, mouse akrobatı mı olmak gerekiyor istediğimiz sekmeye girebilmek için nedir?

niye "kovan" değil?

tasarımı, destek olmak için engelli(renk körü) bir tasarımcıya mı yaptırıldı?

piladelfiya sevınti`siksik`ers
sarhoş ejderha:

bunu yazıyorum ama silemiyorum. niye?
sarhoş ejderha:

sence?
sarhoş ejderha:

dostum extra dedin makyajlı kovan çıktı ne iş?
hawk:

tasarım çok güzel olmuş. tebrikler. +rep.
sarhoş ejderha:

selam ben de aynı şeyleri hissetmiştim. ilgini çekeceğini düşünüyorum: (bkz: @16723832)
camel:

bu yazarlarla yazdıkları arasında çok boşluk var, sanki üstteki yazıyı yazmışız gibi çıkıyo.
chixculub:

diyecek hiç bir şey bulamıyorum. bok atacak hiç bir şey göremiyorum.
ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında:

pretty girl ile yalniz_prens arasındaki diyaloğun da ifşa olmasına neden olmuştur. +rep.
walkman:

hayırlı olsun
miyawmiyawmiyaw:

tasarım herşey süper hayırlı olsun hepimize
fatalitik konvektör:

bir hayırlı olsun da ben diyeyim dedim. hayırlı olsun.
kabelebeyse:

"bir hayırlı olsun da ben diyeyim dedim. hayırlı olsun."
bunu sevmedim insanın hevesini kursağında bırakıyor.
hayırlı olsun..da kovan kalsaymış olmaz mıymış?bikbikbik vızvızvız..
neyse bunlar önemli değil işlev yerinde, ellerinize sağlık.
dereotundannefretederim:

şu sekmelerin güzelliğine bir bakın, nicer dicer'la bir çırpıda bölüp parçalayabilirsiniz
meln:

flash animasyonuyla vaaay iyimiş dedirtti kendisine :)
voldemort:

ismi hariç diğerleri güzel. elinize sağlık. emeğe saygı = rep
ışığım ve gölgem:

sözlük okurlarının da faydalanması çok iyi olmuş.
asmurf:

içelim.
busburak:

ben hala çaylağım
strident:

cengiz bu röportaj işi bizi bozmasın?
s a t o:

yüksek alkollü kovan. hayırlı olsun süper ötesi. repini verdim.(bknz: swh)
azwepsa:

ilginç
obsession:

gamze özçelik, charlize theron, scarlett johansson ile röportajları ben yapmak istiyorum..
damned:

güzel olmuş. gözlemlediğim kadarıyla tek ortak sorun, yeni isim: "extra". tüm sözlükçülere hayırlı olsun. bol müzelik görelim :)
damned:

bu arada chat sekmesinde görülen @1654852 no lu giriye baktım euzkadi ta askatasuna adlı yazarın başladığı kitabı bitirememek adlı eseri çıktı. kutluyorum :)
pistachio:

ben bilmem beyim bilir
deniz büyücüsü:

bu güzel yenilik için emeği geçen herkesin eline sağlık. daha iyi günlere hep birlikte.. oyee..
venom:

üstteki menüde de fareyi fazla hızlı oynatınca kafa yapıyor. güzel çalışma.
tanışmak istediğimiz bayanlar için avatar koyulsun, profil yapılsın. ben alta amd user, bilmem kim fan, osbir çeker yazdırmak istiyorum.
hemokudumhemyazdim:

çok başarılı olmuş.
gakko:

brava...brava!

bu bölümün dizaynında emeği geçen herkese kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum...
casillasmania:

süper olmuş
tebrik ederim
faydasını görürüz inşallaaahhhhh...
mosquito hunter:

büyükşehir çalışıyor.
einherjar:

neden "extra"? neden "kovan" değil? ya da en azından "ekstra" değil?
nihavenduyek:

çok iyi, biraz kasıyor ayrı sayfa açmak ama alışacağız, üstteki efektler ve resimler de şık
kuyruklu kedi:

ne hoş. vatana millete hayırlı olsun
sirius:

kovan sanki daha güzel bir isimdi.bu inglizcesi beni pek açmadı.içerik güzel de adı olmamış.
camel:

ne istesek oluyo valla. yukarda yaılarımız bize ait değilmiş gibi görünüyo dedim, 24 saat içinde düzeltildi. büyükşehir cidden çalışıyo, oyum itü sözlük'e.
adrian:

daha estetik.
dunya zikime eyfel dotume:

gerçekten dört dörtlük bir tasarım ve işlevsellik kazanmış. emeği geçen herkese gönülden teşekkürler...
pedagojik formasyon:

elinize sağlık. logo çok hoş.
bosvermis bunye:

burası kasıyor msn'i var mı bu ekistıranın
5216:

çok şaşırdım. tanım yapmak mecburi mi?
gxix:

şu yaptığımız yorumlar falan firefox'ta iğrenç görünüyor. ie'de görüntü süper ama. bi el atsanız?
strident:

sevemedim.. sevemedim ayrılıkları..
seni özleyeceğiz kovan

kovan..
o bizim sıcak yuvamız
ver elini karlı dağlar
aşalım
nayramlaşaalım

baş harflere baksana....

güzel olmuş yaa :) şu zirvetör chat vs. fasilitelerinin üstüneden mouse'la hızla geçmek çok zevkli !
kal el:

canavar gibi olmuş bacım affedersin... saygılarımı iletiyorum burdan yapanlara...
bilinçdüşmanı:

güzel bir şeymiş.kuru kuruya da sözlük olmazdı herhalde:)
bilinçdüşmanı:

ama şunu da belirtmeliyim ki iyi bir pazarlama taktiği de olabilir.çünkü siteye kaliteli üye toplamanın gereklerine inanıyorum.konsepte aykırı bölümü de güzelmiş.zamanla daha da fazla geliştirilebilir bir uygulama olmuş.yapanın eline sağlık.
youversusme:

hayırlı olsun.mis.
idja:

yarasın..
errant:

yapılma aşamasında "ne gerek var ki la" tepkisine karşı şimdi "gerek varmış la" tepkisini verdiğim hoş ve kullanışlı fasilite. yapan abimizin (selam ederim) ellerine sağlık.
nigra:

mükemmel + rep
ucurtma:

alttaki her fasilitenin durumunu gösteren panel yukarı taşınsa scroll azaltılırdı. isim değişimini marketing stratejisi olarak fizibıl buldum. reach zamanı minimumda tutulmuş bu da baya bi konvinyınt.

ekstra. aradığın aşkı dahi bulacağın yer. hel ye mk!
ucurtma:

yalnız anasayfa hakkında arşiv ara paneli direk gençlere hitab eden imaj yaratmaya çalışan marka tribinde olmuş. çoluğu çocuğu olan insanlar da var bu sözlükte. ne biçim ayrımcılık ne biçim! itü sözlük web design çok ayrımcı.
keyif pezevengi:

kovan ismi daha iyiydi, illa da janjanli olacaysaydi king kong giga ultra olmaliydi isim
radiance:

şu chat'in adı neden sohbet değil? ben bunu sorarım. buna ek olarak zirvetörün adı eskiden ne güzel toplaşgaç'tı. yeniden öyle bir şey olsun. türkçeye hakaretten her an dava açabilirim.
ainesidemos:

inşallah güzel olcak emeği geçenede geçmeyenede teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz
deulu:

hayırlara vesile olsun evetleri peşi sıra getirsin demek istiyorum. iğrençliği sebebi gün itibari ile aşırı sıcağa maruz kalmam olabilir, kovanı özleyip ekistıraya alışacağız.
soyut dağın doruğunda yağmurları bekleyen kul:

hayırlısı olsun . . . .
god hates us all:

baya baya hoş olmuş emeği geçenleri tebrik etmek lazım.
psychodie:

elinize sağlık. sağ alt köşenin uzay mekiğini andırması hoş tabii ne diyelim. extra iyi olmuş iyi.. alkol oranı falan demicem baymıcam ortalıgı..
gxix:

yorumların firefox'taki hali de düzelmiş, pek leziz olmuş. yalnız yakın zamanda ya yorum yapma olayı kalkar, ya da yorum olayı tamamen kalkar gibime geliyor. boku çıkmaya gayet müsait.
pakapoka:

aşağıdaki bıdı bıdıları keşfetmek gibisi yok.oh be orda duruyorlar tüm fotoğraflar zirveler!
tembel:

zirvetör sekmesindeki hanım kızlar sözlük yazarlarını mı temsil ediyor? evetse kimleri? (sol baştaki kısa saçlı: girilerinizi çok beğeniyorum :)
bir de tabi neden extra? ve hadi extra oldu x neden kırmızı? neler oloyor lan?
mobilite:

bomba
sarpinsarp:

emeği geçen herkesin eline sağlık, zaman geçtikçe çok güzel bir yer olacağa benziyor
bağlaç:

yıkılıoooooo
papazzz:

butonların altına gelince çıkan resimler baya yakışmış.
(ha unutmadan neden extra kuzum?)
güzel olmuş güzel...
mrvpusula:

diğer sözlüklerden bir farkımız olsun artık.. çaylak döneminde ne var burda diye meraklanmıştım.. artık ne var-ne yok biliyorum.

hayırlı olsun..
neverlander:

OKURLAR buraya giremesin istiyorum. sadece yazarlar girsin istiyorum.dünya barışından ziyade böyle bişey istiyorum. bencilim.evet.
@922171
ahmet karaca:

burası insanlarla tanışmak için harika bir yer.
manyaxen:

neden kendimizi özel filan mı hissedeceğiz sn neverlander...okuyucular girmesinmiş...
-internette bir "bilen" olarak takılınası herahangi bir kaynaşma ortamı bulamadım bari burda varkımda olacak kimseler olsun...
eğiliminde bir ifade sanıyorum kendisini "sözlük 'yazarlığı' işi"ne vakfetmişlere pek gitmiyor.
manyaxen:

düzeltme: "farkımda" şeklinde yazılması gereken ifade yanlışlıkla "varkımda" olarak yazılmıştır düzeltir özür dilerim.
ismilo:

buraya bi şeyler yazmak gerekiyor galiba. neyse yazmış oldum zaten.dii mi?
istisna:

insanın sözlükten beklentileri artıyor ona göre...
eazy:

arti rep
thats pure magic baby:

güzel olmus güzel. derli toplu hepsi bi yerde. 1 aldım 1000 cıktı gibi bişey.
askkolik:

sıra da ne var? itusozluk tv? iyi olur valla!
selenge:

her şey mükemmel. yalnız renk uyumu için biraz daha uğraşılsa olurmuş sanki?

[:)][:o][:(][ispikle][msj][?][:D]
özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar:

gerçektende güzel olmuş, uğraşan herkese teşekkür etmek gerekir..

*teşekkürler..
jayhunx:

beyler rep yokmu?
!!?
türkçü:

hayırlı uğurlu olsun
yasal uyarı:

zirvetör ve resepsiyon sekmelerinin resimleri daha güzel olabilirmiş(sanıyorum hala da olabilir).

strident:

okey tavla batak?
hani?
mkopaw:

iyi bir arabirim olmuş
kedikara:

bir saattir zirvelere nerden giriliyordu diye aranıyorum sözlükte yahu! insan bi haber verir:)
kedikara:

puff..temmuzdan beri varmış burası. kendime sesleneyim insan bi merak eder bakınır... ilgisizlikten uçuracaklarmış az daha zırvalasam!
sustum.
the strange:

güzel olmuş.
eye queue:

ne olduğunu anlamadığım bir şeyler dönüyor burada.
ageylan:

oradaydım
doruksebo23:

internette bulunmaı güç bir içeriğe sahip burası. teşekkür ederim herkese.
mddformat:

bi bakalım kritiği sonra yazarız..
soulcleaver:

cümleten, kelimeden, paragraftan ve satırdan hayırlı olsun herkese... de biraz geç oldu sanırım neyse haydi hayırlısı
sean penn:

bomba gibi olmuş, zımba gibi olmuş, möhkem olmuş, ama benim çaylak yapılmam olmamış.
beni unuttunuz mu olum?
antik acılar çarşısı:

bir şey olmuş ama ben kaçırmışım.
bomba, zımba, çakı, kasatura, tırnak makası... ne bileyim işte olmuş. bu kadar malzeme sayıldıysa vardır bi hikmeti =)

yok yok sahiden olmuş, teknik 10 numara =)
didolima:

bence çok cool olmuş extra olayı:)
eliiffff:

olmuuşş:)
tü tü tü kırkbir kere maşallahh..
wwwsevgilibulmayollariblogspotcom:

Güzel:d
lunarossa:

neredeyse üç hafta olacak. bu çaylak olayı can sıkıcı. salak salak gir bekle. konrtol edilmiyorsa vaktimizi almayın
felan:

bu neden boyle/
ust
anasayfa
hakkinda
arşiv
aratara
ust
suan-baslik
zirvetör
itü sözlük müzesi
konsepte aykiri