yıllar önce forward mail furyası ile elime geçmiş, dosyaları karıştırırken bulduğum bir soru. uğraşmak isteyen olur belki.
Bu soruda hiç bir şekilde şaşırtmaca yoktur. Tamamen mantığa dayalıdır. Mantıklı bir şekilde sonuca ulaşabilirsiniz.
1.) 5 tane ev var ve hepsi ayrı renk.
2.) Her evde oturanın ayrı bir uyruğu var.
3.) Hepsi de ayrı bi içecek içiyor. Ayrı bir hayvan besliyor. Ayrı bir marka sigara içiyor.
4.) Bu 5 insanın hiç biri öbürünün yaptığını yapmıyor yani sigarası ayrı, içeceği ayrı, beslediği hayvan ayrı ve evi ayrı.
Soru: Balık kime ait?
1.)İngiliz kırmızı evde oturuyor.
2.)İsveçli'nin köpeği var.
3.)Danimarkalı çay içiyor.
4.)Yeşil ev tam tam beyaz evin solunda duruyor.
5.)Yeşil evin sahibi kahve içmeyi seviyor.
6.)Palmall sigarası içenin 1 kuşu var.
7.)Ortadaki evde oturan süt içmeyi seviyor.
8.)Sarı evde oturan Dunhill sigarası içiyor.
9.)Norveçli 1. evde oturuyor.
10.)Marlboro içen kedisi olanın yanındaki evde oturuyor.
11.)Atı olan insan Dunhill sigarası içenin yanındaki evde oturuyor.
12.)Wınfeld sigarası içen birayı seviyor.
13.)Mavi evin yanında norveçli oturuyor.
14.)Alman Rothmanns sigarası içiyor.
15.)Marlboro içenin komşusu sadece su içiyor.
Einstein bunu son yüz yılda yazmış ve idda etmiş ki; dünya insanlarının %98' i bunu çözemez
arkadaşlar, bakırköy the daylight dil kursunda 6 aylık ispanyolca eğitim satın aldım. fakat vaktimin olmaması nedeniyle 3 hafta sonra dondurdum. kursa gitmek istemiyorum, başkasına devredebilirmişim.
6 aylık ispanyolca eğitimlik bir kurum var. ve ardından yapılacak sınavdan 70 in üzerinde alınması halinde bir 6 aylık eğitim daha verilecek.
istenildiği zaman kursun başından başlanabilir, ücreti 300 TL.
Bir kaç mühim sorum olacak, bir bakın hele buraya
şimdi benim bi arkadaşım var:DD
sevgilisinin doğumgünü ve ne alacağı konusunda bi fikri yok...kıyafet falan almak istemiyor.adam büyük biraz 30larda.oyunculukla ilgileniyor.eğlenceli biri.bişey almasa biyere gitseler bişeyler yapsalar da olabilirmiş ama nereye gidecekler ne yapacaklar?? yardımcı olmak isteyenlere ayrıntılı bilgi verebilirim.teşekkürler...
şimdi içimi dökeceğim. sevgilileri mutsuzluğu yok eden biri olarak düşünmedim hiç. ya da ne bilim tek eksiğimin kadın olabileceği ihtimalini vermedim daha doğrusu eksikliği kadınla dolduralabileceğini hiç düşünmedim. ne iş?
arkadaşlar reflüm gecenin şu saati azdı.. sabaha okul var, ders anlatcaz kaç saat.. uyumam lazım.. ne yapmalıyım? dedilerki karbonat iç faydası olur mu?? bi çare.. ilacım falan da kalmadı.. uzun zamandır sıkıntısını görmediğim için almıyordum ilaç..
cnm çk skkn npmm lzm .s.s