17 mayıs 2012 perşembe
günün başlıkları: 333 tane

yaran duyurular

güzelinden getir  başlık içinde ara  bakın dur
  1. meraba
    (00:40)
    modayı pek yakından takip eden birisi değilim. misal ugg zımbırtısını uzun bir müddet "kızılderili selamı" olarak algıladım. sonra sonra o çirkin botları görünce kabulleniyor insan. neyse, bugün otobüs durağında bekliyorum. beşiktaş otobüsü. [beşiktaş'ta durağı kaldırmışlar amk. haberiniz olsun] bekle allah bekle gelmiyor. bu esnada saç modelinden anladığım kadarıyla bir apaçi arkadaşımız "meraba adım umut. apaçiyim ben. ayağımdaki converse'lerden ve jöleyle dikleştirdiğim saçımdan aldığım o özgüven duygusuyla bu sıvitşörtü giydim" diyerek önümden geçti. evet üzerinde bi sıvitşört vardı ve önünde aynen şöyle yazıyordu:

"benden hoşlandıysan arkaya bak"

bakmadım tabi. "ahahaha salaaak saalaaak bakmamış" falan demeyin hiç. bariz bir şekilde "benden hoşlandıysan" ibaresi vardı. bi merak yüzünden adımın ibneye çıkması riskini göze alamazdım. bizim muhitte böyle şeyler ciddiye alınır. neyse abi. aranızda böyle istiklal caddesi pasajında satıldığı bariz tişörtlere meraklı olanlar, ya da gezerken görmüş olanlar vardır. biriniz söylesin allaşkına. ne yazıyo o tişörtün arkasında? "amk manyaa dünyada dert kalmamış nelerle uğraşıyor" di mi? değil işte! sarhoştum hatırlamıyorum tişörtü ile bitmedi ya o furya, amına koyyim ben öyle endüstrinin.

[bu duyuruyu da duyuruların aslında demek istedikleri başlığına taşıyıp beni ibnelikle, salaklıkla itham etme, itin götüne sokma niyetinde olan arkadaş varsa akıllı olsun! bari önce tişörtün arkasında ne yazdığını söylesin.]
    (şizofren ev kedisi)

(, 14.11.2009 12:10)

@4181195

... toplu gösterim ...